Marc Vilajosana Font

Blog personal d'un estudiant de Periodisme i Economia perico i interessat en la política, l'economia (alternativa), el futbol i els videojocs.

Qui sóc?

Em dic Marc Vilajosana Font, tinc 18 anys, visc a Barcelona i sóc estudiant de Periodisme i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. La raó principal d’obrir aquest blog és la de tenir un espai on compartir tots aquells articles periodístics que vagi escrivint i que cregui que poden ser d’interés per al públic.

Els que em coneixen, generalment m’encasellen ràpid: sóc perico, i això marca molt. Per tant, és probable que pengi articles relacionats amb l’Espanyol; des de cròniques de partits fins a entrevistes a personalitats de l’entorn blanc-i-blau, passant per articles d’opinió i anàlisis.

D’altra banda, també m’interessa molt la política. Ens trobem en un moment molt destacable políticament parlant: el procés independentista, les noves forces d’esquerra a tot Espanya, l’auge de l’extrema dreta, el desmembrament de la Unió Europea… No seria estrany que sovint pengés articles on reflexioni sobre qüestions d’aquest estil.

També m’interessa molt l’economia, però no l’economia clàssica o la relacionada amb les grans empreses, sinó més aviat allò que es coneix amb el nom d’economia social i solidària, una nova manera de fer economia, molt lligada a la responsabilitat del consumidor, a les condicions laborals, a funcionaments democràtics dins les empreses i a l’arrelament al territori, entre d’altres. Relacionat amb això, també m’interessa l’economia col·laborativa, que darrerament està experimentant un fort creixement.

Com a hobbies em marcaria principalment el futbol i els videojocs. De futbol, principalment sobre l’Espanyol, malgrat que també m’agrada veure altres partits i no descarto publicar alguna crònica. Sobre els videojocs, he d’admetre que sóc molt nintendero; però no només m’interessen com un entreteniment sinó, i sobretot, com una nova manera de comunicar.

I com no podia ser d’una altra manera, tot el que giri al voltant de la comunicació i del periodisme és capaç de captar la meva atenció. Així que no us estranyi veure assajos o articles que reflexionin sobre diferents aspectes del periodisme o sobre diferents maneres de comunicar-se.

Anuncios